Din Fönster & Dörrleverantör i Stockholm

Mälarfönster levererar och installerar PVC fönster och PVC fönsterdörrar. Då vi nyttjar oss även av Europas äldsta PVC-profilsystem kan vi erbjuda riktigt hög kvalité på våra kompositfönster. Standardutförande är i vit färg. Ni kan välja mellan målade eller folierade profiler i valfri färg.

Mälarfönster levererar både dörrar och energisnåla kompositfönster för långsiktiga, hållbara lösningar. Fönster går att få med Persienner och Rullgardiner.

Alltid fria leveranser inom Mälardalen!

Kvaliteten på maskinerna i fabriken, automatiserade produktionsprocesser samt förbättringar för att på så hög nivå som möjligt minimera spill och att effektivisera tillverkningen är hörnstenarna när ett kompositfönster byggs. Detta märker man av i fabrikens två-dubbla produktionsled. Ett standardled för de produkter ur Mälarfönsters standardsortiment samt ett extra led som tillverkar icke-standardiserade beställningar där kund själv dikterar mått och storlek av fönsterdörrar, vinklade fönster, färgsättning m.m.

Även energi-glaskassetter tillverkas pa ett separat produktionsled, allt för att dina fönster ska vara så bra som möjligt.

Kompositfönster spar dig värme, energi och pengar

Enligt en färsk undersökning kan man se att 37 % av hushållens energi förloras genom värme som sippar ut via fönstren. Ju äldre ett fönster blir och desto mer man utsätter det för naturens krafter, desto vanligare är det att det ändrar ramkonstruktion, expanderar eller avtar. Ett träfönster ruttnar tom tillslut.

Anpassat till Nordiskt Klimat

Mälarfönsters kompositfönster använder sig av Europas äldsta och bäst beprövade profilsystem, vilket ger dig fördelen att ditt fönster klara olika typer av väder och oväder, allt ifrån UV-strålar till snabbt skiftande temperaturer utan att ramkonstruktionens form ändras drastiskt. Det klarar höga som låga yttemperaturer utan defekter. Kompositfönstret är helt enkelt anpassat efter de Nordiska klimatet och de 10 års garanti man får berättar att ditt Mälarfönster varken kommer försämras i kvalitet under hela livslängden.

 

Säkerhet

Alla fönster går att få med härdat glass eller lamell-glas. Inbrottsskydden i alla fönster har 3 klasser:
WK0 – standard – som finns i dina fönster – 1 punkt
WK1 – 4 punkter
WK2 – 8 punkter

Antalet punkter kan begränsas av fönstrets mått.
Vårt beslag WK0 kan lätt uppgraderas genom att tillägga extra punkter till det. Genom en ”punkt” menas inte en vanlig förreglingspunkt som finns flera t.o.m i WK0, utan inbrottsskyddande f. punkt som finns 1st i WK0. Se bild.

 

Tätning

FEMKAMMAR – ARCADE

Som man kan se på bilderna skiljer sig tätningslisten i Eforte från den i Arcade. Tätningslisten i Eforte är mer avancerad. Den är tjockare och utrustad med en inre kammare. Den är mjukare därför anpassar sig efter profilen bättre än t.listen i Arcade. Den håller ännu bättre kontakt med profilytan. Den böjs lättare under mekaniskt tryck och t.ex ett kredit kort kan trängas in men dess vind- och regntäthet är däremot bättre än i Arcade.

SEXKAMMAR – EFORTE

Säkerhetsbeslag – fönsterdörrar

Kontakta oss för mer information

Önskar du en fri Offert?

Ansök idag för kostnadsfritt förslag

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress *

  Läs vår integritetspolicy här