Fria leveranser inom Mälardalen!

Mälar-fönster är ett Svensk företag som levererar kvalitetsmärkta, underhållsfria kompositfönster. Unna dig en stund i hängmattan, medan grannen får stå och skrapa dörrar. Vi har alltid fria leveranser inom Stockholm och Mälardalen!

Om Oss

Bolaget grundades 1997, men det första Komposit/PVC-fönstret installerades av bolagsgrundaren Peter Jurestedt redan 1988. Mälar-Fönster säljer & levererar fönster från Norr till Söder i Sverige via internethandel och via kostnadsfria hembesök, samt gör installationer runt om i Mälardalen.

Om våra Kvalitetsfönster

Mälar-Fönster använder sig utav fem-kammare och sex-kammare system utav tyska profiler samt sex-kammare system med aluminiumutsida. Det finns även folierade och målade profiler. Dessa profiler är väl beprövade profilsystem, detta medför fördelen utav ett fönster som är beprövat att hålla samma fina kvalité under årens gång. Vi levererar även Velfac trä- och aluminiumfönster.

Snabba Leveranser med Fabrikspriser

Tack vare att vi har full kontroll på tillverkningen och egna lastbilar och chaufförer kan vi ta emot specialbeställningar på kompositfönster och dörrar. Vi kan leverera dem till er inom 2-3 veckor.

Dörrar

Mälar-Fönster levererar inte bara fönster, utan även dörrar, fönsterdörrar, altandörrar, skjutpartier och ytterdörrar, i komposit som i trä/aluminium.

Erbjudande

Passa på att byta ut alla dina fönster i din bostad eller villa, så bjuder Mälar-fönster på en Altandörr vid beställning innan säsongen drar igång.

Välj ett Mälar-Fönster!